Bel ons direct: 0570-503800

Mechanisatie

Mechanisatie

Tuin & Park

Tuin-en-park

Groen

Groen

Grond

Grond

Infra

Infra

Loonwerk

Loonwerk

woensdag, 22 april 2015 13:52

Kamps de Wild open dagen

Op 29 en 30 december 2014 houdt de importeur  “Kamps de Wild”  haar jaarlijkse terugkerende open dagen.


Onze vertegenwoordiger Herman Dijk is daar op dinsdag 30 december aanwezig om onder het genot van een hapje en drankje u te woord te staan en u de allernieuwste Claas trekker modellen te presenteren.


Op 8 december is aan UniCom Oost b.v. als dealer de nieuwe Claas Atos 200 en 300 serie trekker geïntroduceerd.


Deze trekker is in samenwerking met Deutz ontwikkeld en zal op termijn de Claas Axos gaan vervangen. Wij hebben veel verwachtingen van deze trekker omdat hij heel simpel (2 wiel aangedreven trekker met 10 versnellingen) maar ook heel luxe uitgevoerd kan worden (bijvoorbeeld 2 of 4 wiel aangedreven, met mechanische of revershift omkeerschakeling, 10, 20, 40 of zelfs 60 versnellingen voor- en achteruit, go and no go bediening  hetgeen ideaal is voor een voermengwagen, airco, 75 tot 110 pk, openslaande voorruit enz.).


Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de nieuwe Arion 400 van 90 tot 140 pk en de nieuwe Arion 500 en 600 serie tractoren met vario versnellingsbak aan u uit te leggen. Alle Claas hooibouw machines, Claas verrijkers, Amazone kunstmeststrooiers enz. zijn ook te bezichtigen.


Volgens ons reden genoeg om na de ”binnen zit dagen” eens op stap te gaan en u zelf te verwennen en te verrijken met kennis van de aller nieuwste technologie van de Claas Producten.


Wij hopen dat we u de hand mogen schudden op deze dag.


Om een indicatie te krijgen wie 30 december interesse heeft om te gaan kijken, zullen we het fijn vinden als u een e-mailt stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..